donderdag 31 december 2009

Opdracht 2

Stap 1: Surf naar deze website. Dit is een zeer eenvoudige website, die jullie tijdens het uitvoeren van deze opdracht gaan aanvullen.

Stap 2:
Op de afbeelding zijn de verschillende delen waaruit een blad bestaat aangeduid met een nummer. Het is de bedoeling dat jullie op het internet op zoek gaan, en uitpluizen welke benaming men nu aan al deze genummerde delen geeft. Hint: nummer 6 is de bladtop. Na deze weggever is het aan jullie om de overige 11 delen te benoemen, maar lees eerst ook aandachtig stap 3 en 4!

Stap 3: ALLE websites die jullie raadplegen tijdens het speurwerk, verzamel je op deze website. Het is nodig dat één iemand van de groep zich lid maakt van deze site, zodat je aan de slag kan en dus je websites kan opslaan.

Stap 4: Wanneer je een benaming van een genummerd deel gevonden hebt, vul je deze benaming aan op de lijst onder de afbeelding op de website bij stap 1. Om de lijst te bewerken, klik je op de knop 'EasyEdit'. De website zal je vragen om je te registreren. Dat doe je, en vervolgens kan je via dezelfde 'EasyEdit' knop de lijst aanvullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten